Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Σχέδιο δράσης ΜΝΑΕ 2019-2020

Ο τίτλος του σχεδίου δράσης της φετινής χρονιάς είναι: " Ο πλανήτης εκπέμπει σήμα SOS - Διάδωσέ το ραδιοφωνικά". Στο πλαίσιο  αυτής της δράσης θα υλοποιηθούν οι παρακάτω υποδράσεις:
  •  «Ράδιο-ΕΠΑΛμοί»
    Να κινητοποιηθούν οι μαθητές ώστε  να βρουν την αλήθεια κάνοντας τη δική τους έρευνα για την κλιματική αλλαγή και στη συνέχεια να εκφράσουν τις ανησυχίες τους ραδιοφωνικά με την παραγωγή «Ράδιο-ΕΠΑΛμοί» στο European School Radio.
  • «Το κλίμα αλλάζει… αλλάζω στάση  ζωής» 
    Σκοπός της υποδράσης αυτής  είναι η αξιοποίηση και χρήση των οπτικοακουστικών τεκμηρίων του Αρχείου της ΕΡΤ, ο εμπλουτισμός  τους με δικά τους στοιχεία  και η αναπαραγωγή  τους  μέσα από τη δημιουργία μαθητικής  ταινίας ώστε να αναδειχθεί η οπτικοακουστική μας κληρονομιά με τη ματιά των νεότερων γενεών.
  • «Αγκάλιασε τη γη μ’ ένα τραγούδι»Σκοπός της υποδράσης αυτής είναι η σύνθεση μουσικής/τραγουδιού και ραδιοφωνικών μηνυμάτων με αφορμή τον διαγωνισμό “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2020” με θέμα: “Εκπέμπουμε Σήμα Κινδύνου – Αγκαλιάζουμε τη Γη”.
  • «Τι  “παίζει” στο 3ο   Εσπερινό ΕΠΑΛ;»
    Σκοπός  αυτής της υποδράσης είναι η προβολή όλων των δράσεων του σχολείου μας στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς μέσα από τα διάφορα μαθήματα και προγράμματα, η ανάδειξη των ακαδημαϊκών και επαγγελματικών προοπτικών των μαθητών μέσω της επαγγελματικής εκπαίδευσης και τέλος η αύξηση των εγγεγραμμένων μαθητών για το νέο σχολικό έτος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου